NELJÄS VUOSIKYMMEN

Toimiston laajennus
Äitienpäivänä vuonna 2010 vihittiin toimiston laajennus.
Uudistetun toimisto rakennuksen yhteyteen tuli WC:t miehille sekä naisille ja uusi inva-WC
Toimiston laajennus toi myös paremmat lepotilat ja sosiaalitilat puurtaville isännille

Pentti Salosta puheenjohtaja
Vuoden 2010 syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi alkaen 1.1.2011 Pentti Salon.

Aku-junalle uusi veturi
Keväällä 2012 sai Aku-juna uuden veturin. Kauan palvellut fiatista tehty veturi sai väistyä virkavallan tiukkojen määräysten vuoksi. Valmet 361 vuosimallia 1964 jatkaa niin suositun junan veturina tulevat vuodet. Paremman veturin ansiosta pääsee Aku-juna tekemään retkiä myös Peräseinäjoen keskustaan mm. markkinoiden aikaan.

Alueen laajennus
Juhannuksena 2012 yövyttiin uudella kauan odotetulla "aurinkonurkan" laajennetulla alueella.
Alue tuli vuosipaikkalaisten ja vieraiden käyttöön. Alueelle mahtuu noin 10-15 matkailua ajoneuvoa lisää.

35-vuotias yhdistys
Syyskuussa 2012 vietettiin yhdistyksen 35-vuotisjuhlaa Vankkurituvalla. Tarjolla oli kermaista lohisoppaa, kakkukahvit ja puheita onnitteluineen. Paikalla oli mm. liiton edustajana liittohallituksen puheenjohtaja Juha Hämäläinen. Juhla huipentui illan tansseihin tuvalla.

Rakennusten remontointia ja vähän uutta
Vuosi 2013 oli remontoinnin ja korjausten vuosi. Grillikota sai uuden ja paljon jyrkemmän katon. Vanha oli lumitaakkojen painama. Uudella katolla ja piipulla saatiin veto paremmaksi. Samalla uusittiin valaistus, penkit ja ulkovuori sai uuden paneloinnin.

Samana vuonna sai tilaussaunan katto uuden katteen ja portaiden eteen pienen katoksen. Myös kesäkeittiön eteen rakennettiin katettu terassi. Vastuksia lisättiin käyttöveden lämmitys järjestelmään kesä ruuhkia palvelemaan.

Leikkikenttää uusiksi ja varikkoalue alkuun
Yhdistys sai alkuvuodesta 2014 hankerahaa leirintäalueen leikkikentän uudistamiseen Seinäjoen seudun Kehittämisyhdistys Liiveriltä. Vanhat leikkilaitteet on purettiin, kunnostettiin ja maalattiin. Leikkimökki kunnostettiin ja maalattiin sekä sisältä että päältä. Uudet leikkilaitteet on pystytettiin laajennetulle leikkikentälle. Uusina laitteina ovat haikaranpesä-keinu, vauvakeinu sekä autonrengaskeinu ja kiipeilyteline.
Ahkerat talkoolaiset ovat purkivat leikkikenttää ympäröineen vanhan aidan ja pystyttivät uuden aidan.

Vuonna 2014 aloitettiin varikon rakentaminen alueen perälle. Työ alkoi metsän raivaamisella ja sinne siirretty traktoritalli. Jätepuristin sijoitettiin myös sinne. Tarkoituksena on saada työkoneet ja jäteasema alueen taakse pois kesäkeittiön ja saunojen luota.

Rosvopaistin tekoon rakennettiin "maauuni". Maauuni valmistui syyskuussa 2014.

Alue kehittyy
Jätepuristin otettiin käyttöön loppuvuodesta 2015 ja myös loppuvuodesta saatiin uusi ekopiste hienon katoksen kera.

Rosvopaisti alueelle rakennettiin laavu jossa voi myös käydä grillaamassa makkaraa tai keittää nokipannukahvit. Laavu valmistui elokuussa 2015.

Talvella 2015-2016 Remontoitiin miesten sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Tiloihin lisättiin vesikiertoinen lattialämmitys.

Energia tehokkuutta lämmitysjärjestelmä muutoksella vuonna 2016
Hankkeen tavoitteena on siirtyä edulliseen, ympäristöystävälliseeen ja energiatehokkaaseen tapaan tuottaa lämpöä rakennukseen ja lämmintä vettä saunojen ja suihkujen käyttäjien tarpeisiin.

Muutoksella toteutettiin huoltorakennuksen pihapiiriin maalämpökaivot, joista johdettiin putkistot huoltorakennukseen ja uuteen lämmönjakokeskukseen. Lisäksi asennettiin aurinkokeräimet huoltorakennuksen katolle. Näillä toimenpiteillä tavoitteena on sähkön ja öljyn käytön huomattava pieneneminen ja tätä kautta kustannustehokkuus.

Uusia rakennuksia ja remonttia
Kesäwc saatiin alueen perälle kesällä 2017. Alueen peräosassa oleilevien wc-reissut lyheni, kun alueelle saatiin lisää pieni wc alueen perälle. WC käytössä vain kesäisin. Myös polttopuut sai uuden katoksen vuonna 2017. Naisten saunan lauteet uusittiin samana vuonna. Naisten ja miesten wc tilojen yhteydessä olevien suihkutilojen remontissa lisättiin vesikiertoinen lattialämmitys keväällä 2017.

Yhdistyksen 40-vuotis juhla
Syksyllä 2.9.2017 vietettiin yhdistyksen 40-vuotis juhlia Vankkurituvalla. Juhlassa oli mukana myös muutamia perustaja jäseniä. Tilaisuudessa oli puhujia mm. Seinäjoen kaupungilta ja SF Caravan ry:ltä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuosikymmenelle, joka on jo viides.