KOLMAS VUOSIKYMMEN

Neljä tähteä
Kesällä 1998 panostettiin alueen ympäristön viihtyvyyteen mm. kukkaistutuksin. Vauvojen hoidon helpottamiseksi valmistui hoitohuone. Heinäkuussa suoritettiin leirintäalueiden tasoluokitustarkastus, jonka teki Suomen leirintäalueiden luokitusryhmä. Kalajärven virkistysalue sai uuden leirintäalueiden tasoluokituksen mukaisessa arvostelussa neljä tähteä.
Kalajärven aluetta on kehitetty yhä monipuolisemmaksi. Lasten viihtyvyyteen on panostettu, ostettiin mm. trampoliini ja soutuvene karavaanarien käyttöön. Alueen reuna-alueita harvennettiin, vaunupaikkojen lisäämiseksi. Näin meni kesä 1999.

Kökkätyöllä laajennetaan
Jäsen-/vierailijamäärän kasvaessa rakennusten laajennuksiin tuli lisätarvetta.
Niinpä kökkäporukat otti taas kintahat kätehen, rupes töihin ja tuumasi. "Pian se naisten sauna kuumenoo". Syksyllä 2000 aloitettiin huoltorakennukseen lisäsiiven rakentaminen, johon tuli toinen sauna (sähkökiuas) neljällä suihkulla ja
pukuhuoneella varustettuna sekä öljypoltinkattila lämminvesiongelmien
poistamiseksi. Puolukkatreffeillä pidettiin ensimmäiset kännykänheittokisat,
kisaan osallistui peräti 83 heittäjää.
Pitkään oli ollut visiona myös salin laajennus, jotta voitaisiin pitää suuremmatkin juhlat oman katon alla. Maaliskuulla valmistuneen naistensaunan jälkeen aloitettiin lisäsiiven rakentaminen huoltorakennuksen toiseen päähän ja Vankkurituvan laajennus valmistui syyskuussa 2001. Kätevien naisten ansiosta sisustustyöt ja kaikki muu saatiin valmiiksi ja avajaisia vietettiin pikkujoulun merkeissä.

25 vuotta takana
Juhlavuosi 2002 alkoi alueen kunnossapitotöillä, kuten joka vuosi aikaisemminkin. Heinäkuulla Suomen leirintäalueiden luokitusryhmä suoritti leirintäalueiden tasoluokitustarkastuksen, ja Kalajärven virkistysalue säilytti saavuttamansa neljä
tähteä. Yhdistyksen 25-vuotisjuhlaa vietettiin Vankkurituvalla monipuolisen ohjelman
ja huomionosoitusten merkeissä 24.8. Myös oman paikkansa hakenut
jäsenlehtemme Lakeurelta vietti 10-vuotisjuhlaansa.
Meirän poijat ne taas kunnostautuivat, nappasivat uudet paneelit grillikatokseen
ja perhesaunaan. Vuosi 2003 toi tullessaan myös toivotun kesäkeittiön sekä lisää vaunu- ja sähköpaikkoja. Aku-juna ja Tupu-Hupu-Lupu-vaunut saivat oman suojaisan katoksen, siinä sivussa tuli sitten muutakin tarpeellista varasto- ja huoltotilaa.

Puheenjohtaja vaihtuu
29.9.1981 aloittaneet puheenjohtaja Markku Koivumäki ja sihteeri Maija-Liisa Plosila luopuivat tehtävistään. Yhdistyksen uutena puheenjohtajana aloitti 1.1.2004 Heikki Julmala Peräseinäjoelta ja sihteerinä Irmeli Rintala Seinäjoelta.

30-vuotisjuhla
Vuoden 2007 kohokohta oli Kalajärven 30-vuotisjuhlat, joita vietettiin syyskuussa Vankkurituvalla. Juhlien aikana vihittiin käyttöön myös alueen uusi portti, jota oli suunniteltu jo pitkään.

Vuonna 2009 aloitettiin toimistorakennuksen laajennus. Laajennus tuli tarpeeseen, sillä toimiston tilat olivat käyttöön nähden aivan liian ahtaat.