ISÄNNÄN TOIMINTAOHJE

SF-Caravan Seinäjoen seutu ry vuosi 2022

Asiakkaiden vastaanotto: Tervehditään iloisesti, opastetaan vierailija toimistoon sisäänkirjaamista varten. Esitellään palvelut ja alue, toivotetaan tervetulleeksi.

Isäntä vie aina vierailijan paikalle, mittaa etäisyydet muihin vaunuihin / markiiseihin (4 m). Asuntovaunujen, asunto-, retkeily ja linja-autojen viereen saa laittaa max 2.5m syvyisen teltan tai markiisin.

Tarkistaa, että vierailijalla on oikeanlainen sähköjohto

- CEE liittimet, yksimittainen, ilman jatkoja, poikkipinta-ala 3x 2.5mm2

Toimisto: Asiakaspalvelu, huolehditaan toimiston siisteydestä, myös ulkopuolelta

Saunat: Isäntä lämmittää saunat ajallaan. Isäntä voi tarvittaessa muuttaa sauna-aikoja väkimäärän mukaan. Miesten saunan kiukaan pesään laitetaan tuli (HUOM! havupuuklapeja, ei koivua) noin tuntia ennen määräaikaa. Tilaussaunan kiukaan pesään voi käydä laittamassa tulen puoli tuntia ennen ensimmäistä varausta.

Isäntä huolehtii saunojen ovien avaamisesta/sulkemisesta, suljettaessa ovia isännän on muistettava tarkistaa, ettei saunassa ole ketään. Aamulla isäntä kantaa puut ja tyhjää tuhkat sekä kerää tyhjät tölkit/pullot ja vie ne lajitteluhuoneeseen.

Vessat: Tarkistetaan tilojen siisteys, wc- ja käsipaperia sekä saippuan lisätään tarvittaessa, tarkista sesonkiaikoina vähintään 3-4 tunnin välein. Sama menettely koskee kesävessoja. Kesävessassa on siivouskomero miesten vessan puolella. Sieltä löytyy wc- ja käsipaperia.

Grillikota: Grillikotaan viedään koivupuita, poistetaan tuhkat, siivotaan, viedään roskat ja tyhjät pullot/tölkit pois. Grillikota avataan klo 8.00 ja suljetaan klo 23.00.

Kesäkeittiö: Kesäkeittiöstä tarkistetaan yleinen siisteys. Kesäkeittiö avataan klo 8.00 ja suljetaan 22.00, muuna aikana helloissa ei ole virtaa, muista suljettaessa tarkistaa, ettei mikään hella tai uuni ole päällä. Isäntä vie ulkogrilliin puut.

Tiskihuone, Suihkut, Kemsahuone: Tarkistetaan tilojen siisteys.

Trampoliini: Avataan aamulla klo 10, laitetaan raput paikalle, illalla trampoliini suljetaan klo 22, viedään raput pois talliin.

Lasten leikkihuone: Avataan klo 9, suljetaan klo 22. Tarkista lasten leikkihuoneen siisteys. HUOM. Suljettaessa ovea on tarkistettava, ettei huoneeseen jää ketään, koska ovea ei lukituksen jälkeen saa sisäpuolelta auki.

Vankkuritupa: Avataan aamulla, suljetaan illalla klo 22.

Portti suljetaan illalla ennen hiljaisuutta klo 23.00.

HUOM! Alueen siisteyden tarkkailu ja siivous kuuluvat kaikkien isäntien velvollisuuksiin.

Myös alueen turvallisuus kuuluu isännille.

Jos olet jostain asiasta epävarma, kysy kokeneemmalta. Jos joku pyytää isäntää esim. selvittämään riitatilannetta tai rauhoittamaan häiriökäyttäytymistä, pysy rauhallisena ja tyynenä. Isäntä ei saa mennä kenenkään etutelttaan tai vaunuun ilman vaunun omistajan lupaa. Jos asian vakavuus vaatii, ota yhteys poliisiin.