ALUEEN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Alueellamme on järjestyssäännöt, jotka koskevat kaikkia Kalajärven caravanalueella asioivia henkilöitä.

SF-Caravan Seinäjoen seutu ry vastaa alueen hoidosta. Alue on avoinna kaikille matkailuajoneuvojen käyttäjille. SF-Caravan Seinäjoen seutu ry perii maksun alueen käytöstä yhdistyksen yleisen kokouksen määrittelemien perusteiden mukaisesta.

Alueelle nimetyt isännät vastaavat alueen järjestyksestä, hoidosta, ym. asioista. Vuorossa olevilla isännillä on isäntäliivit.

Isännillä on oikeus poistaa alueelta sellaiset henkilöt, jotka huomautuksista huolimatta jättävät noudattamatta alueen järjestyssääntöjä, isäntien määräyksiä tai muita yhdistystä koskevia sääntöjä.
Huomautusten, varoitusten yms antamisesta vastaa yhdistyksen hallitus.

ALUEELLE TULEVA ILMOITTAUTUU AINA ISÄNNILLE TOIMISTOSSA ENNEN LEIRIYTYMISTÄÄN.

Matkailuajoneuvoa sijoitettaessa alueelle on huomioitava turvaväli 4 metriä.

ALUEELLA ON KÄYTÖSSÄ VALOSÄHKÖ. Lämmitys ja ilmastointi eivät ole valosähköä.

Vuosipaikan haltijoiden matkailuajoneuvot sijoitetaan alueen takaosaan. Lyhytaikaisesti alueella majoittuvat matkailuajoneuvot ja -vaunut voivat käyttää alueen kaikkia vapaita paikkoja.
Säilytyksessä olevat matkailuajoneuvot sijoitetaan talvisaikaan erikseen sovittuun paikkaan.
Vuosipaikalla olevat katsastamattomat matkailuajoneuvot saavat olla alueella, jos ne ovat vakuutettuja ja sammuttimet ovat vuosittain tarkastettu sekä kaasulaitteet koeponnistettu kolmen vuoden välein.

Tarpeeton moottorien ja moottoriajoneuvojen käyttö alueella on KIELLETTY. Isännät ohjaavat alueella vierailevien autojen pysäköinnin.

Isännillä on oikeus estää ASIATON ajelu alueella mopoilla ja mönkijöilla sekä muilla akku-, sähkö- ja moottorikäyttöisillä laitteilla alueella liikkuvien turvallisuuden vuoksi. Isännillä on oikeus rajoittaa myös polkupyörien käyttöä alueella. Huomioi alueella oleva nopeusrajoitus 20 km/h.

Avotulen teko on sallittu vain sille tarkoitetussa paikassa, tämä ei koske henkilökohtaisten kaasu-, sähkö- ja hiiligrillien käyttöä. Grillihiilet tulee olla sammutettuja ennen grillin tyhjentämistä.

Jätteet, jätevedet ja kemialliset wc:t tyhjennetään niille varatuissa paikoissa. Jokaisen on pidettävä käyttämänsä alue siistinä. Vaunuissa käytetään suljettuja harmaavesisäiliöitä. Alueella on käytössä jätteiden lajittelu ja sitä toivotaan käytettävän.

Alueella virtsaaminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTY muualla kuin siihen tarkoitetuissa paikoissa.

Alkoholijuomien kanssa alueella käyttäydytään asiallisesti.

Karaokelaitteiden häiritsevä käyttö alueella on kielletty.

Seuraeläimet on aina pidettävä kytkettynä alueella. Eläimen omistaja on velvollinen korjaamaan pois lemmikkinsä alueelle tekemät jätökset. Luonnonvaraisten eläinten ruokkiminen alueella on kielletty.

ALUEELLA ON HILJAISUUS KELLO 23 - 06, ELLEI MUUSTA OLE ILMOITETTU, HUOMIOI SIIS NAAPURIT!

Edellä mainittuja ohjeita ja sääntöjä noudattaen luomme alueestamme entistä viihtyisimmän!

JÄTÄ PAIKKASI SELLAISEEN KUNTOON KUIN

HALUAISIT SEN OLEVAN SILLOIN KUN SAAVUT ALUEELLE!