Caravan-Kalajärvi

SF Caravan Seinäjoen seutu ry

Etusivu Hinnasto Tapahtumia Uutisia Galleria Hallitus Säännöt Historiaa Yhteystiedot Toimikunnat


 

Ajankohtaista asiaa

 

 

 

30.7 MATKA LAHDEN CARAVAN-MESSUILLE
SF Caravan Seinäjoen seutu ry järjestää bussimatkan Lahden caravan-messuille Lahteen.
Lähtö Kalajärveltä vaunualueelta lauantaina 22.9 klo 7.00 ja paluu illalla.
Matkan hinta 20€/hlö, joka sisältää matkat ja sisäänpääsyliput messuille.
Ilmoittaudu Salon Pentille puh. 0400 667 019 ta s-posti penttisalo(at)netikka.fi

 

 

 

17.7.2018 VIKAA FACEBOOKISSA

 

Facebookin kaikki ominaisuudet ei ole ollut kaikkien käytössä vapaasti. Siellä on ollut vikaa ja ajoittain toimii.

Vika ei ole meistä johtuvaa. Kun yritätte kirjautumatta mennä facebookkiin niin päivittäkää sivu, joka ei toimi se joskus auttaa.

 

 

 

7.5.2018 VIRHEITÄ LEIRINTÄOPPAASSA

 

Uuden leirintäoppaan SFC Seinäjoen seudun osalta kuvakkeiden ohessa olevat kappalemäärät ym ei pidä paikkaansa. Virheet ei ole yhdistyksestä johtuvia. Oheisessa kuvassa on jotakuinkin paikkansa pitävät määrät.

 

 

 

28.3.2018 ALENNUSTA JÄSENKORTILLA KATSASTUKSISTA

 

Määräaikaiskatsastuksista 15% alennus, kun näytät karavaanarien jäsenkortin. Katso tästä linkistä tarkemmin.

 

 

 

27.9.2017 TÄRKEÄÄ SYYSKOKOUKSESTA

 

Syyskokouksessa keskusteltiin isäntävelvoitteisiin liittyvistä asioista

Syyskokous päätyi yksimielisesti siihen tulokseen, että tehostetaan isäntävelvoitteiden tekemistä ja vaaditaan, että jokainen vaunukunta tekee omat velvoitteet kolmen kesäkuukauden aikana. Jokaisen vaunukunnan täytyy kevätkokoukseen mennessä ilmoittaa päivät, jolloinka he haluaisivat tehdä nämä velvoitteet. Jos näin ei tapahdu, he menettävät vuosipaikkansa. Näistä asioista voi keskustella ja sopia hallituksen kanssa. Jos joku ei voi tehdä velvoitettaan, he voivat sen teettää jollain toisella, mutta heidän täytyy itse hankkia tekijä ja asia täytyy ilmoittaa hallitukselle.

 

 

 

14.5.2017 NEULEKERHO CARAVAN KALAJÄRVI

 

Neulekerho Caravan Kalajärvi kokoontuu joka lauantai klo 13:00 – 14:00 vankkurituvalla. Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita käsitöiden tekemisestä, ovat tervetulleista mukaan joko käsityön kanssa tai ilman käsityötä. Neulekerhossa rupatellaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, vaihdetaan malleja, ihaillaan kättentaitoja; jokainen omalla tavallaan.

 

 

 

2016 EU-TUKEA LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN MUUTOKSEEN

 

 

SF-Carvan Seinäjoen seutu ry on saanut EU-tukea huoltorakennuksen lämmitysjärjestelmän muutokseen. Hankkeen tavoitteena on siirtyä edulliseen, ympäristöystävälliseeen ja energiatehokkaaseen tapaan tuottaa lämpöä rakennukseen ja lämmintä vettä saunojen ja suihkujen käyttäjien tarpeisiin.

 

Hankkeen tuloksena toteutettiin huoltorakennuksen pihapiiriin maalämpökaivot, joista johdettiin putkistot huoltorakennukseen ja uuteen lämmönjakokeskukseen. Lisäksi
laitettiin aurinkokeräimet huoltorakennuksen katolle. Näillä toimenpiteillä tavoitteena on sähkön ja öljyn käytön huomattava pieneneminen ja tätä kautta kustannustehokkuus.

 

Hankkeen laiteasennukset on toteutettu kevään 2016 aikana.Hankkeen saama EU-tuki on 65 % kustannuksista eli 39 488,03 euroa (EU 16584,97 €, valtio 15005,45 € ja toimintaryhmän kuntaraha 7897,61 €) Yhdistyksen omarahoitusosuus on 35 % kustannuksista eli 15112,78 euroa ja vastikkeettoman työn osuus 6150,00 euroa.

"Euroopan maaseudun kehittämisen maaseuturahasto: Eurooppa investoi
maaseutualueisiin"